Home

Over Tak Coaching

Over Cornelie de Maret Tak

Afspraak maken

Afspraak afzeggen

Tarieven en voorwaarden

Contact
Privacy verklaring

Ethische Code


of stuur een e - mail: info@takcoaching.nl

Voor  een afspraak bel: 06 506 374 50

Werkzaam geweest als logopediste en pedagoge. Actief in de maatschappelijke hulpverlening als gezinscoach en Eigen Kracht- coördinator (personen, gezinnen of een buurt met problemen worden ondersteund bij het maken van een toekomstplan met eigen oplossingen).

Werkzaam als coach/counselor. Echtgenote en moeder van 3 volwassen kinderen.

Voor mij zijn vrijheid, regie hebben en ‘mogen zijn wie je bent’ belangrijke waarden. Zij vormen mijn drijfveer en richtingaanwijzer en bepalen voor een belangrijk deel hoe ik om ga met de fasen in mijn leven en de diverse omstandigheden en situaties die ik tegen kom.

Ook ik heb op een moment waarop ik het even niet meer wist veel baat gehad bij coachgesprekken om een volgende stap te kunnen maken. Als eind dertiger was ik plotsklaps doof aan één oor, ik was totaal uit mijn evenwicht en voelde ‘ik hoor er niet meer bij’, wat nu? Voor mij een worsteling van een paar jaar. Mijn omgeving steunde me wel, maar uiteindelijk moest ik zelf aan de slag.

Ik ging aan het werk als Eigen Kracht- coördinator, een carrière switch. Wat eerst onoverbrugbaar leek werd een opstap tot iets nieuws. Als ik terugkijk paste het op dat moment precies, ik voelde me er zo op mijn plek!Opleidingen en ervaringen

Cornelie.

Cornelie de Maret Tak